informatie-in-water

informatie-in-water

Ons lichaam bestaat voor ca. 70% uit water en onze hersenen zelfs uit bijna 90% water.
Wat weten we eigenlijk over dit grote aandeel in ons lichaam?

Lees hier meer over water!

Fysiotherapie

Hexagonaal water

Een voorbeeld van een hexagonale structuur. In de natuur ontstaat deze o.a. in vortexen in combinatie met het aardmagnetisme, maar ook door het snel afkoelen van water zoals in sneeuwvlokken. 


Datgene wat water leven en energie geeft, is de structuur. Een bijzondere orde van de watermoleculen. Deze moleculen vormen een hexagonale vorm die het menselijk lichaam efficiënter laat werken (een hexagon is een regelmatige zeshoek). Dr. Mu Shik Jhon, een Koreaanse waterwetenschapper, deelde zijn 40 jaren aan kennis in zijn boek ‘Hexagonales Wasser’.

Hexagonaal water wordt daarin als één van de belangrijkste sleutels voor een optimale gezondheid genoemd.

 

Structuur wordt hersteld 

Tijdens het proces door de Swiss Waterfilter en diverse modules heen, wordt de hexagonale structuur hersteld. Dit herstellen van de structuur start in de energetische module en wordt daarna versterkt door de RVS slang van Victor Schauberger; de verwervelaar.

Na deze verwervelaar raden wij aan om het water niet meer in een rechte buis te laten stromen. Zo blijft de dynamiek behouden. Door rechte buizen neemt de hexagonale structuur weer af en wordt het in niet-levende banen geleid.

Dit is een gekristalliseerde foto van leidingwater, gemaakt door http://vedaaustin.com

En dit is een gekristalliseerde foto van bronwater, ook van http://vedaaustin.com.

In de toekomst gaan we dergelijke foto's maken van ons eigen water. 

De voordelen
Het hexagonwater (ook wel kristallijn of gestructureerd water genoemd) is zo gestructureerd dat er geen plaats meer is voor schaadstoffen om zich vast te hangen. Het hexagonwater is door zijn veel kleinere structuur ook beter geschikt om in de cellen binnen te dringen wat voor grotere waterclusters niet zo goed mogelijk is.

 

Bij ziekte
Bij onze geboorte is zeker 80% van het water in ons lichaam hexagonaal. Als we ouder worden, blijft hier nog maar 15 tot 20% van over. Uit onderzoek blijkt dat kankercellen altijd omgeven zijn door onder andere ongestructureerd water met een lage energetische frequentie. Ook kunnen sommige mensen zo lang zure gedachten hebben dat ook deze informatie meegenomen wordt in het water en hun lichaam en daarmee hun vitaliteit afneemt.

 

Opname in de darmen
Wat nog niet voldoende onderzocht is maar waar we wel steeds meer over te weten komen, is dat dit water niet in de maag wordt opgenomen maar meteen in de darmen. Omdat de hexagonale vorm makkelijker opneembaar is. Je hebt dus geen vol gevoel na een glas van ons water. De maag hoeft immers niet te werken, het kan meteen door naar de 12-vingerige darm. Daar kan het water optimaal rommel opnemen en het fijne afgeven.

logo

Gegevens

Mw. J.V. van Arkel - Grundmann
Pelgrimsweg 98
3401TS IJsselstein
KvK 30268660