Reviews

Reviews

Sinds we het Swiss Water drinken is er helderheid gekomen binnen ons gezin. Alles begint te stromen zoals het oorspronkelijk wil stromen. Ik heb echt grote veranderingen waargenomen. Elke dag ben ik blij dat ik dit water drink, helemaal nu we op reis zijn en we het gewoon mee kunnen nemen in de koffer en overal kunnen aankoppelen. Ik wil niet meer anders. Je doet jezelf een kado voor het leven!' ~ Fam. Mooij

Lieve Jacqueline,

2 jaar geleden heb je de beste keus van je leven gemaakt door een geweldig watersysteem uit Zwitserland hierheen te halen. Je was meteen verkocht! Je enthousiasme werkte aanstekelijk en ik heb sindsdien mogen ervaren hoe heerlijk het is om schoon, helder en energetisch opgeladen water te drinken.

Eerst mocht ik bij jou tappen en een half jaar later kreeg ik mijn eigen systeem in huis. Ik ben er iedere dag blij mee, wetend hoe gezond het voor me is. Als ik tap word ik blij. Het water straalt ook uit naar de omgeving en dat voel je. Als ik me niet helemaal lekker in mijn vel zit, houd ik de waterfles op mijn borst en binnen 10 minuten voel ik me beter.

Ik deel het met liefde uit aan mijn vrienden, mijn moeder, mijn dochter, de buren en als ik een massagedag geef of het weekend moet werken neem ik het water mee en deel ik het uit aan mijn collega's. Na de massage deel ik een gezond glas water uit, wetend dat het echt zuiverend werkt.

Ik wil niet anders meer, mijn water gaat overal mee naar toe. Mijn jonge katjes vinden het ook heerlijk, mijn bloemen en planten worden er ook blij van en van mijn  bos bloemen geniet ik tegenwoordig echt dagen langer.

In de keuken gebruik ik het water om mijn groenten en de andere ingredienten in te wassen en zo krijgt alles weer een boost, voordat ik het ga eten / koken. De sla wordt weer knapperig en alles smaakt net even wat beter. Kortom, ik voel me gezonder en ben superblij met mijn toverwater.

With Love Annelies

logo

Gegevens

Mw. J.V. van Arkel - Grundmann
Pelgrimsweg 98
3401TS IJsselstein
KvK 30268660